ویزای ایران , ویزای توریستی هند , ویزای هند , ویزای تجاری هند , ویزای چین , ویزای دبی , ویزای روسیه , ویزای عمان

مدارک لازم برای ویزای شینگن

مدارک لازم برای ویزای شینگنReviewed by 09363350538 on Apr 10Rating: 4.0مدارک لازم برای ویزای شینگن

ویزای شینگن در اکثر کشورهایی که در منطقه شینگن قرار دارند مدارک مشابه می باشد مگر در تعداد محدودی که در جزئیات تفاوت دارند.

اولین اقدام در خصوص اخذ ویزای شینگن گرفتن وقت سفارت کشور مقصد می باشد .

شما می بایست از سفارت کشوری که قصد ورود به آنجا را دارید وقتی دریافت نموده و بعد در زمان تعیین شده با مدارک مورد نیاز  و فرم پر شده شینگن به سفارت مراجعه نموده .

اولین مدرک مورد نیاز فرم شینگن می باشد که برای هر کشوری متفاوت بوده و می بایست از سفارت همون کشور تهیه نمود به طور مثال شما با فرم پرشده برای کشور بلژیک نمی توانید به سفارت ایتالیا مراجعه نمایید با اینکه هر دو در منطقه شینگن قرار دارند .                             


مدارک لازم برای دریافت ویزای شنگن:

۱-مدارک شغلی:

… برای دانشجویان واعضای هیئت علمی دانشگاه:
کارت بین المللی دانشجویی- گواهی اشتغال به تحصیل-اصل حکم استخدامی وآخرین فیش حقوقی به همراه مهر

… برای دانش آموزان:
گواهی اشتغال به تحصیل یاکارت دانشجویی

… برای صاحبان شرکت های خصوصی(مدیرعامل-عضوهیئت مدیره – نائب رئیس هیئت مدیره-عضو هیئت مدیره و…):
اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت واصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت باقید سمت متقاضی-گواهی اشتغال به کار باذکرسمت وسابقه کارو مشخصات فردی (نام وشماره پاسپورت..) تاریخ شروع به کارهمراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت.(باتوجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

… برای کارمندان شرکت های خصوصی:
کپی ازروزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت – گواهی اشتغال به کار باذکر سمت-سابقه کار- حقوق ومزایا و مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی کامل-شماره پاسپورت و…)تاریخ شروع به کار- میزان حقوق و اتمام مرخصی(باتوجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی-ارائه سابقه بیمه ۱ سال قبل از سفر همراه بامهر سازمان تامین اجتماعی.

… برای کارمندان بخش دولتی:
آخرین حکم کارگزینی/آخرین فیش حقوقی به همراه مهر(گواهی اشتغال به کار)

… برای بازنشستگان:
آخرین حکم بازنشستگی/آخرین فیش حقوقی

… برای کسبه:
اصل جواز کسب/اصل کارت بازرگانی یا کارت مباشرت یا نامه از اتحادیه(جواز کسب غیرازاعتبار بانامه از اتحادیه)

… برای پزشکان:
اصل پروانه مطب/اصل کارت نظام پزشکی

 

برای مهندسان:
اصل پروانه مهندسی/اصل کارت نظام مهندسی(درصورت اشتغال درشرکت-مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد)
برای ساختمان سازان:
اصل گواهی ساختمان/اصل قراردادهای کاری/اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا:
اصل پروانه وکالت/اصل کارت وکالت


مدارک بانکی و مالی:

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:
ریزپرینت ۳ماه آخرهمراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر(مطابق با پاسپورت)و تائیدیه بانک مربوطه.(باتوجه به نوع سفارت از ۳ماه تا ۶ ماه متغیر میباشد)
*برای حساب های کوتاه مدت کپی ازقراردادهای سپرده کوتاه مدت+ریزپرینت
همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی درآنهامشخص باشد.

برای حساب های بلند مدت:
کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره ازامور بین الملل بانک مربوطه.

حداقل حساب بانکی:
*بطورمثال حداقل حساب بانکی برای هرمتقاضی می بایست ۴۰میلیون تومان باشد بدیهی است درصورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست  خانواده میبایست حداقل ۱۲۰میلیون تومان باشد.*

***نکته:افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمیباشد***

سندملکی:اصل سند مالکیت بنام مسافر.

برای زنان خانه دار و فرزندان تحت تکلف ارائه مدارک شغلی و حساب بانکی  همسر یا پدر لازم می باشد .
سایرمدارک:

*اصل گذرنامه باحداقل ۶ماه اعتبارهمراه با اصل گذرنامه های گذشته.+ کپی
*چهارقطعه عکس ۵/۳*۵/۴ (جدید-رنگی-تمام رخ-زمینه سفید) توجه داشته باشید طبق قوانین عکس شما بر روی ویزا چاپ می شود
*اصل شناسنامه ها + کپی از تمامی صفحه ها
*دعوتنامه ( در صورت داشتم دعوتنامه نیازی به واچر هتل نمی باشد )
*اصل کارت ملی + کپی
*اصل سندازدواج + کپی
*بلیط رفت و برگشت  ( رزرو بلیط نیز کافی است )
*واچر هتل معتبر بر روی سربرگ به تعداد تمام روزهای اقامت ( واچر توسط الو ویزا با هزینه ای ناچیز تهیه می شود )
*بیمه مسافرتی اصل + کپی   ( بیمه مسافرتی باید بالای ۳۰٫۰۰۰ یورو باشد و توسط شرکتی باشد که در منطقه شینگن نماینده داشته باشد )
*برنامه سفر
* و هرگونه مدرک دیگری که دال بر وابستگی شما به ایران می باشد

 

توجه داشته باشید تمامی مدارک می بایست ترجمه رسمی شده باشد 

جهت مشاوره و اخذ وقت سفارت می توانید با شماره های دفتر و یا با شماره های زیر تماس گرفت

۰۹۳۶۳۳۵۰۵۳۸
۰۹۱۹۴۲۰۷۲۰۰
۰۲۱۸۶۱۲۵۹۰۴
۰۲۱۸۶۱۲۵۹۰۶
۰۲۱۸۶۱۲۵۹۰۷
۰۲۱۵۶۱۲۵۹۰۸

دانلود فرم اطلاعات ویزای شینگن 

وقت سفارت شینگن

ویزای شینگن

وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت ایتالیا

ویزای بلژیک

واچر هتل برای سفارت

بیمه مسافرتی برای سفارت

ارزانترین نرخ وقت سفارت
چک لیست مدارک ویزای شینگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *