ویزای ایران , ویزای توریستی هند , ویزای هند , ویزای تجاری هند , ویزای چین , ویزای دبی , ویزای روسیه , ویزای عمان

قوانین ویزای تجاری هند

قوانین ویزای تجاری هندReviewed by 09363350538 ربانی on Dec 3Rating: 4.5ویزای تجاری هند

قوانین ویزای تجاری هند :

ویزای تجاری هند

جهت اخذ ویزای تجاری هند با کارگزاران مستقیم ویزای هند در ارتباط باشید

اخذ ویزای تجاری هند

مدارک جهت ویزای تجاری هند

درباره ویزای تجاری هند

ویزای فوری تجاری هند

مرکز صدور ویزای هند
فرم ویزای هند
سفارت هند در تهران
وقت سفارت برای ویزای تجاری هند
قوانین ویزای تجاری هند

ویزای تجاری هند – ویزای هند – visa- ویزای توریستی هند – ویزای هندوستان – ویزای تجاری هندوستان – ویزای هند – ویزای تجاری هند – ویزا –

اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای تجاری هند با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مسافران محترم و آژانس های همکار به صورت عادی وفوری
این ویزا فقط برای کسانی است که برای کار به هندوستان مراجعه میکنند و این نوع ویزا در انواع   (۳ماه دابل ) و ( ۶ ماه مولتی پل ) و ( ۱ سال مولتی ) می باشد.

 

کارگزار مستقیم ویزای تجاری هند 
۰۹۳۶۳۳۵۰۵۳۸

توجه داشته باشید نرخ ویزای هند از فروردین ۹۶ توسط سفارت هندوستان در ایران افزایش پیدا کرده است 

مدارک لازم ویزای تجاری هند :
۱)مراجعه حضوری در وقت تعیین شده برای انگشت نگاری
۲)فرم های پرشده مخصوص ویزای تجاری
۳) معرفی نامه ازسازمان یا شرکت ایرانی (که کلیه اطلاعات مسافر در این معرفی نامه باید ذکر شود)
۴)دعوت نامه ازسازمان یا شرکت هند (که کلیه اطلاعات مسافر در این دعوتنامه باید ذکر شود)
۵) اصل پاسپورت بااعتباربیش از ۶ماه
۶) دو قطعه عکس ۵*۵ زمینه سفید
۷)کپی شناسنامه ازتمامی صفحات
۸)اصل پاسپورت قدیمی (ارائه ویزای قبلی درصورت داشتن الزامی است)
۹)نامه تمکن مالی گرفته شده ازبانک به زبان انگلیسی 
۱۰)پرینت حساب بانکی ۳ماه اخر

قابل توجه است با توجه به قوانین ویزای تجاری هند مناسب کسانی است که به صورت تجاری به کشور هندوستان سفر می کنند ، توجه داشته باشید در صورتی که به صورت توریستی ویزا تهیه کنید و بعد از چند بار درخواست ویزای توریستی هند احتمال دارد سفارت ویزای توریستی را برای شما تایید نکند و یا به عبارتی ریجکت شوید . بهتر است بعد از چند بار درخواست ویزای توریستی درخواست ویزای تجاری دهید .

 

ویزای توریستی هند 

ویزای توریستی هند به فردی تعلق می گیرد که جهت بازدید و گردش به عنوان توریست تقاضای سفر به این کشور را دارند . ویزای توریستی هند برای مسافر جواز کار در هند یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار را نمی دهد.

ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران یا شهرهایی که دارای کنسلگری می باشند به صورت یک ماهه صادر می شود و امکان تمدید آن وجود ندارد و می بایست مسافر برای ویزای هند انگشت نگگاری گردد و در مواردی مصاحبه به صورت حضوری با مسافر انجام می شود .

آدرس سفارت هند :

تهران – خیابان شهید مطهری ، خیابان میرعماد پلاک ۴۶

جهت انگشت نگاری و ارائه مدارک می بایست با هماهنگی کارگزار پس از تکمیل فرم اقدام نمود .

جهت پر کردن فرم آنلاین ویزای هند به این صفحه مراجعه فرمایید .

جهت دریافت ویزای تجاری هند بهتر است اول با همکاران ما مشاوره رایگان انجام دهید

۰۲۱۷۵۰۳۸۱۳۸
۰۲۱۸۸۸۲۱۶۹۸
۰۹۳۶۳۳۵۰۵۳۸

کارگزار مستقیم ویزای هند 

دانلود فرم مشخصات هند 

ویزای تجاری هند

طبق قانون هند شما با ویزای تجاری هند زمانی که دعوت نامه از طرف یکی از شرکت های مهم و معتبر داشته باشید می توانید حتی ویزای مولتی بگیرید . و در خروج و ورود خود به هندوستان مشکلی نداشته باشید . از این طریق که می بایست یک کارگزار مستقیم ویزای هند برای شما فرم هند را به صورت درست و به صورت تخصصی وارد نمایید . در این شرایط شما امکان گرفتن ویزای مولتی هند را دارید .

ویزای تجاری هندوستان

ویزای هند

اخذ ویزای تجاری هند

مدارک جهت ویزای تجاری هند

درباره ویزای تجاری هند

مرکز صدور ویزای هند

فرم ویزای هند
ویزای مولتی تجاری هند
وقت سفارت برای ویزای تجاری هند
قوانین ویزای تجاری هند