ویزای ایران , ویزای توریستی هند , ویزای هند , ویزای تجاری هند , ویزای چین , ویزای دبی , ویزای روسیه , ویزای عمان

ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هندReviewed by ربانی on Jun 9Rating: 4.5ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند

ویزای هند

ویزای هند برای ایرانیان

ویزای هندوستان

ویزای توریستی هندوستان

اخذ ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند

ویزای هند وستان/

مدارک جهت ویزای توریستی هند

درباره ویزای توریستی هند

ویزای فوری هند

مرکز صدور ویزای هند
فرم ویزای هند
قیمت ویزای هند
سفارت هند در تهران
تور هند

انواع ویزای هند

ویزای توریستی هند به کسی تعلق می‌گیرد که به منظور گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.در غیر این صورت می بایست ویزای تجاری هند را دریافت نمایید .
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.  ویزای توریستی هند

آدرس سفارت هند در تهران : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، شماره ۴۶
تلفن : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
آدرس اینترنتی: www.indianembassy-tehran.ir

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.  ویزای توریستی هند

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هند

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید. ویزای هند

سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.

دانلود فرم مشخصات ویزای هند 

از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد.
هزینه‌ی صدور ویزای هند، حدود  ۲۴۵  هزار تومان است که زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود و این هزینه شامل تمامی هزینه های مربوطه از پر کردن فرم  تا دریافت ویزا می باشد و مسافر جهت دریافت ویزای هند دیگر نیازی به پرداخت به سفارت هند نمی باشد .

ویزای هند

شما می توانید جهت خرید بلیط هواپیما برای هند و هتل در هند نیز با کار شناسان ما در ارتباط باشید .

ویزای توریستی هند

همچنین شما می توانید از طریق لینک زیر درخواست صدور ویزای خود را برای کارشناسان ما ارسال نمایید 

سفارش ویزای هند 

جهت تماس با ما با شماره های زیر در ارتباط باشید:

۰۹۱۹۷۱۲۵۶۶۷

۰۹۱۹۷۱۲۵۶۶۸

فکس :

۸۹۷۷۹۰۲۹

ر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *