ویزای هند , ویزای دبی, ویزای روسیه, 09363350538

وقت سفارت کانادا

مدارک لازم : سند مالکیت / پرینت حساب بانکی / مدارک شغلی، تحصیلی / شناسنامه

کارت ملی / کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی/ ۲ قطعه عکس  ۵/۴_۵/۳

به اطلاع همکاران محترم میرساند که لازم است که گذرنامه ای که از زمانی که شما قصد ورود به کانادا را دارید، حداقل یک سال اعتبار داشته باشد